Jocuri life simulaltion

Unele dintre cele mai populare si mai bine vandute jocuri sunt cele de life simulation. In aceste jocuri practic ai parte de o viata virtuala. Sincer acest gen de jocuri este cel care ma atrage cel mai mult, atatprin grafica foarte buna pe care o au cat si prin faptul ca practic nu exista un final al jocului si nenumaratele alegeri pe care le poti face.
Aceste jocuri pot fi, fie jucate offline, prin cumpararea jocului si crearea unui mediu personal si influentat doar de deciziile tale si logica calculatorului, sau online. Avantajele jocurilor de life simulation online consta in faptul ca personajele cu care interactionezi in aceasta lume vituala actioneaza in functie de comenzile date de ceilalti jucatori, acest lucru face jocul mai imprevizibil si mai antrenant. Dintre jocurile pe care le poti juca offline se detaseaza The Sims, care pare sa se reinventeze mereu cu noi extensii la jocul de baza. Acesta poate fi jucat si online. Totusi dintre jocurile cele mai populare din mediul online de genul life simulation se detaseaza Second Life. In acest  joc poti sa iti creezi un personaj virtual pe care il personalizezi dupa bunul tau plac si sa traiesti intr-unul din marile orase ale acestei lumi. Aici iti creezi o cariera si interactionezi cu ceilalti jucatori. Daca te-am facut cel putin curios atunci trebuie naparat sa dai un click aici sa te joci online acest joc.
Pe langa faptul ca te ajuta sa te relaxezi si sa te indepartezi de grijile si problemele cotidiene aceste jocuri pot sa aiba un impact pozitiv si asupra vietii reale. In ele ai ocazia sa abordezi diverse joburi, idei si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine, iar apoi sa le pui in practica si in viata de zi cu zi. Cine stie daca te hotarasiti si iti faci cont, poate ne vom intalni pe strazile din Second Life.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu